Ja sa triba upast na drillship njihov 10000, pa na kraju nisam, ali vidim da sad imam vece sanse nego prije pozz
Preko GPS-a za rstb nude 95 eur dnevno i samo na brodu i ista je ponuda u kozulica,
po pricama kazu za dizalicare da je dobra lova a ostalo neznam

Dva puta su me zvali na brod bez poznanstva bez veze..ali brate placa katastrofa
Dva puta su me zvali na brod bez poznanstva bez veze..ali brate placa katastrofa
Ovisi da li je Saipem UK ili Natural Resources/GSP/Ably Resources koji rade za Saipem Italy...Zadnja tri placaju katastrofalno dok Saipem UK nudi dosta dobre place.
Samo za usporedbu sto je meni nudjeno pocetkom 2011 god...
Saipem Drill Ship - Angola - 3rd Engineer - 28/28 - 200 Euro per day (sramotno niski day rate za Drill Ship u Angoli)
Saipem 7000 - Heavy Lift Vessel - 3rd Engineer - 42/42 - 360 GBP per day
Odbio HLV jer se nismo nasli oko love...pregovarao i dosli do maximum 360 GBP per day.
Zadnja ponuda iz 6 mj 2014
1st Engineer - Semi Sub - Angola - 28/28 - 300 Euro per day...nisu se pomakli sa mrtve tocke u 3 godine
vrati se malo nazad
Ma je stari, ali ti drillovi su me prosli iman lipu placu..poziciju...tako da san razmislja iako bi ima brdo vise novaca ali i dosta sefova...diljenje kabina...sve ima svoje prednosti i mane a i svak gleda sto njemu vise pase...odi san brate na miru i kad bi minja eventualno na neki hevi lift ili rov i samo za seniora.ja bi odma pristao za bilo koju samo da se krene, lako kasnije promijenit firmu. samo nikako da ispliva nesto![]()