Saipem

Asinkronus

Struja
Vidim da ima dosta ljudi na forumu koji su tamo ili koji su bili na Saipemu. Pa ako ko moze neka napise
2-3 rici, ugovori, uvjeti i tako to, pogotovo za letricare. Cuja san za te neke 56-28 dana ugovore ali kako san
shvatija nije to svugdi tako. Otvara mi se neka mogucnost pa da znam sta mogu ocekivat.

Pozdrav
:uzdravlje:uzdravlje

dobra odskočna daska za offshore,električari imaju 56-28 i plaću oko 2800 eura samo na brodu. Elektroničari ugovor 5-5 tjedana i plaću oko 5000. možda se neÅ¡to mjenjalo otkad sam dobio te informacije.

dobra odskočna daska za offshore,električari imaju 56-28 i plaću oko 2800 eura samo na brodu. Elektroničari ugovor 5-5 tjedana i plaću oko 5000. možda se neÅ¡to mjenjalo otkad sam dobio te informacije.

Jeli se to odnosi na rigove ili na ove construction barge i pipelayere. Nesto mi je to prelosa lova za drilling iako se radi od Saipemu. Pa vise san ima dok san bija na Brodospasu :udriglavom
Zivija :uzdravlje

Prijatelj mi je na saipem-ovom drill shipu i ka AB ima cca 2100 eura te ugovor misec-misec.... pa mislim da je definitivno za barze i polagaće gore navedena plaća

Prijatelj mi je na saipem-ovom drill shipu i ka AB ima cca 2100 eura te ugovor misec-misec.... pa mislim da je definitivno za barze i polagaće gore navedena plaća

provjereno,to je za barže i polagače jer mi je sad prijatelj potvrdio,s tim da je električarima početna 2500,a elektroničarima 5500 eurića. nakon godinu dana plaća se penje za 300-500 eura,pa čak i 1000.

provjereno,to je za barže i polagače jer mi je sad prijatelj potvrdio,s tim da je električarima početna 2500,a elektroničarima 5500 eurića. nakon godinu dana plaća se penje za 300-500 eura,pa čak i 1000.

Svejedno za offshore je to premalo. Mada san danas dobija informaciju da elektronicari na rigovima imaju
350-400E dnevno. Volija bi kad bi neko iz prve ruke to moga potvrdit. :cool:

Nemoze to biti na Saipem-u, nema sanse...malo bolje firme ne placaju tako za ETO. I place su u EUR a ne dolarima...

Ovako.. Elec na pipelayeru i barzi ima 3200eur samo na brodu i ugovor je 56-28. Ali u taj posao spada doslovno mjenjanje zarulja, filtera i vuca kabela.
A elec\electronic ima 6500eur i 35-35, al on se smatra Asistant of Chief Electric tako da mora znat sve zivo i nezivo o elektrici i elektronici. To vam je iz prve ruke. Pozdrav, nadam se da je pomoglo..

Moguce je, ali fora je o tome sta oni placaju iskljucivo day rate, nikada permanent za DPO...znam da sam imao ponudu prije cca. 2 godine 440 EUR + 25% retention bonus, to je relativno niska placa za drill, ali ako se moze upasti i za ove novce koje si ti naveo svakako se isplati otici...
Nemoj gledati kratkorocnu sliku, gledaj di bi te to odvelo u buducnosti...

Moguce je, ali fora je o tome sta oni placaju iskljucivo day rate, nikada permanent za DPO...znam da sam imao ponudu prije cca. 2 godine 440 EUR + 25% retention bonus, to je relativno niska placa za drill, ali ako se moze upasti i za ove novce koje si ti naveo svakako se isplati otici...
Nemoj gledati kratkorocnu sliku, gledaj di bi te to odvelo u buducnosti...

Ma bi ja i na to otisao al Kokocinska iz GPS-a kaze nista za sad, pa da se javim svako malo, jer "oni ne zadrzavaju podatke pa zovu nego ih treba svako malo kontaktirati". Prvi put cujem. :rolleyes:

Hvala za info.

Ma bi ja i na to otisao al Kokocinska iz GPS-a kaze nista za sad, pa da se javim svako malo, jer "oni ne zadrzavaju podatke pa zovu nego ih treba svako malo kontaktirati". Prvi put cujem. :rolleyes:

Hvala za info.

Zanimljivo, u kontaktu sam s tim agenticama iz GPS-a, jedna kaze kad joj posaljem mail kao "nista zasad, ali imam vas u bazi" i te sheme (nakon mog drugo maila da provjerim stanje) pa vec mislim da se namecem i dosadjujem. Dok Kokocinskoj posaljem redovito mail i jos pitam jel frka ako tako malo-malo posaljem mail da provjerim jel ima sta, kaze nema problema. ocito ovisi od agenta do agenta. jednom dosadan drugom uporan, jebiga...

Back