zuta knjizica

Thread je o cijepljenu "yellow fever" i kao tropska bolest se ne tretira kod lijecnika opce prakse...ovo sto si ti naveo mozed dobiti u svojoj konobi....tako da nije isto :)

Inace najnovija istrazivanja kazu da osoba koja je jednom primila cjepivo stjece dozivotni imunitet.
Nazlost jako puno firmi i drzava jos uvijek zahtijeva cjepivo buduci da po starom vrijedi 10 godina.[/QUOTE]

Mogu potvrditi ovo, prema uputama WHO-a ne treba se vise ponavljati cijepljenje nakon 10god, ja dva puta isao na javno zdravstvo po uputama firme, i oba puta
me odbili cijepiti

Inace najnovija istrazivanja kazu da osoba koja je jednom primila cjepivo stjece dozivotni imunitet.
Nazlost jako puno firmi i drzava jos uvijek zahtijeva cjepivo buduci da po starom vrijedi 10 godina.

[/QUOTE]
Mogu potvrditi ovo, prema uputama WHO-a ne treba se vise ponavljati cijepljenje nakon 10god, ja dva puta isao na javno zdravstvo po uputama firme, i oba puta
me odbili cijepiti[/QUOTE][/QUOTE]

Meni je za Yellow fever u Zutu knjizicu u Rijeci zakacila neki bijeli papir sa objasnjenjem da se po naputku Svjetske Zdravstvene Organizacije vise nije potrebno cijepiti i bye-bye. 3 minute posla i nema problema.

Last edited:
To je od prosle godine u lito
Medutim Brazil i Nigerija je priznaju to nego moras imat cjepivo svakih 10 godina

Sent from my internet mobile device

dakle iman u knjizici da sam primio inekciju za hepatitis B u 9/2015 godine i sad bio na lijecnickom prije nekih misec dana i kaze mi dr. da tribam ponovo primit cijepivo za hepatitis B? Ja kazem ma netribam sokole iman od prije 2 godine a on izvadi neke papire i kaze evo imun si na sve i cijepivo ti dijeluje na sve drugo osim na B koji po nalazima kaze da ti je tijelo nezasticeno od B. Sad ko je tu lud? Dali neko ima isto iskustvo?

Koliko znam hepatitis a i b idu 3 cjepiva,jedno danas ,jedno za mjeseca dana i zadnje za 6 mj i onda si na miru navodno 15 godina
Tako je meni doktor to napravio

Back