zuta knjizica

levis

New member
Moze li mi netko reci kako ide to sa cijepljenjem.
Da li se ide kod tvog privatnog doktora i onda se to obavi ili ??

:D:D ti to ozbiljno? Ne voliš google?

Evo Zavod za javno zdravstvo "Dr. Andrija

Cijepljenje za pojedine države bilo da u njih ideÅ¡ kao turista ili radnik se obavlja na zavodu za javno zdravstvo pa trebaÅ¡ naći sebi najbliže. Nema veze sa doktorima opće prakse. PlaćaÅ¡ sam ili firma pa ti uzmu od plaće, ovisi o dogovoru.

Važno je da primiÅ¡ cjepiva koja su predodređena za ulaz u određenu državu. Vodi računa da ima cjepiva koji se primaju u dužem periodu (tipa ako ideÅ¡ u afriku xy državu imaÅ¡ cjepivo koje se prima kroz 8 mjeseci period, 45 dana prije puta prva doza, tjedan dana prije puta druga i 6 mjeseci nakon treća doza) sve ovisi o državama gdje bi mogao zavrÅ¡iti, a to ti agent treba reći.

Za cijenu treba pitati, mislim da se vrti oko 300kn. sad možda je i 100kn možda i 500kn. Tko će to danas znati, treba pitati direktno na zavodu.

EDIT Evo nazvala prvi s reda na googleu, cijepe svaki radni dan od 9 do 15 s pauzom za ručak cijena 295kn, treba se cijepiti 11 dana prije putovanja da bi vidili nuspojave. 01 4696125 sam zvala.

Nu vidi ovo, fala ti, tila sam staviti sliku svoje da vidiš i gledam kroz CV nemam je skeniranu. Da nisi posta ovo pitanje ne bi ni vidila da mi fali sken žute u Cvu.

Hvala!;)

Last edited:
Ja se cijepio pa mi izrasla još jedna noga..sad imam tri..pa ti vidi

Nemoj tako, vidiÅ¡ da je izgubljen. I ja sam tako prije deset godina pitala di trebam ulit antifriz ako na autu ispod haube ima dva čepa jedan aqua drugi olio, nema antifriz. Sad sam pametnija... :confused: googlam prvo. Tako je i njemu sad. Za deset godina će facepalm zbog ovog posta.

Hahaha ... Aqua/Olio. Bas me nasmijalo dok cekam let (koji kasni) ...Thanks :) ...

Istina, nitko se ne rodi pametan ali zato i imamo sad Google (za vecinu toga barem) ...

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

sve ti to dolazi postepeno, ako si nasa ukrcaj cjepivo je najmanji problem:) inace to se radi na zavodu za javnu medicinu na higijenskom ako si u Splitu to ti je u vukovarskoj na gripama, obicno ti svi traze da se cjepis protiv zute groznice, das oko 500 kn tamo se cjepis i dobijes knjizicu cjepiva i ako te ne uvati anafilaktički Å¡ok onda si na konju :))

moze i kod veterinara..

Sent from my iPhone using Tapatalk

nemoj to ni u šali...

Vozimo se mi u Novorrossiysku a jednog sa drugog broda trebalo odvest u bolnicu. Ja na zadnjem sicu kombija i kužim da se on i Å¡ofer niÅ¡ta ne kuže. Nastavla ja badat po novcima da vidim oću kupi po sendviča il smoki kombi stao na par minuta, kad ono čuje se skrika, trči ovaj iz zgrade i viče neÅ¡to. Ja gledam Å¡ta se događa i pogledam na vrh zgrade piÅ¡e ветеринарная станция i kako sam ja generacija koja je učila čirilicu malo pomalo ja pročita Å¡ta piÅ¡e i udavi se skoro od smija... di ga odvelo.

Samo u zagrebu ima cjepiva za ž.groznicu, kakva je ovo država ko da smo biafra, sad moram ići u zg zbog gluposti ko da je Rijeka selo, dabogda umro ko je za to odgovoran.

Samo u zagrebu ima cjepiva za ž.groznicu, kakva je ovo država ko da smo biafra, sad moram ići u zg zbog gluposti ko da je Rijeka selo, dabogda umro ko je za to odgovoran.

Imao isti problem prije par dana i zvao Pulu, Gospic, Ogulin...Jedino Zagreb i Zadar imaju cjepivo protiv Zute Groznice.
U Rijeci su mi rekli...''nemamo cjepivo i ne znamo kada ce mo ga dobiti''.
Otisao u Zadar cijepiti se protiv Zute Groznice.
Zavod za javno zdravstvo, Kolovare 2, Zadar.

Inace najnovija istrazivanja kazu da osoba koja je jednom primila cjepivo stjece dozivotni imunitet.
Nazlost jako puno firmi i drzava jos uvijek zahtijeva cjepivo buduci da po starom vrijedi 10 godina.

Ima u ZG u Zavodu za javno zdravstvo Dr.A-Štampar. Nema nikad gužva.

To je u načelu, jedino obvezatno cijepljenje.

Ima u ZG u Zavodu za javno zdravstvo Dr.A-Štampar. Nema nikad gužva.

To je u načelu, jedino obvezatno cijepljenje.

Tako je ja san se prošle godine cjepija doša na red za 10min jako ljubazno osoblje i platija 210kn

Pozdrav,zanima me ako je neko nedavno rješavao gdje se u Rijeci mogu najpovoljnije cijepit protiv žute groznice?

Pa i nije...samo ces platiti 100 USD u cash-u na ulazu u neku od zemalja koje istu zahtjevaju, i nadati se da istu iglu nije vec 5 ljudi koristilo, te da nisi dobio nikakav HEPATITIS !!!!

Za Rijeku treba ici u HZZO na Mlaku i samo tamo su ovlasteni za istu radnju.

Case closed.

Back