Moze li mi netko reci kako ide to sa cijepljenjem.
Da li se ide kod tvog privatnog doktora i onda se to obavi ili ??

ti to ozbiljno? Ne voliš google?
Evo
Zavod za javno zdravstvo "Dr. Andrija
Cijepljenje za pojedine države bilo da u njih ideÅ¡ kao turista ili radnik se obavlja na zavodu za javno zdravstvo pa trebaÅ¡ naći sebi najbliže. Nema veze sa doktorima opće prakse. PlaćaÅ¡ sam ili firma pa ti uzmu od plaće, ovisi o dogovoru.
Važno je da primiÅ¡ cjepiva koja su predodređena za ulaz u određenu državu. Vodi računa da ima cjepiva koji se primaju u dužem periodu (tipa ako ideÅ¡ u afriku xy državu imaÅ¡ cjepivo koje se prima kroz 8 mjeseci period, 45 dana prije puta prva doza, tjedan dana prije puta druga i 6 mjeseci nakon treća doza) sve ovisi o državama gdje bi mogao zavrÅ¡iti, a to ti agent treba reći.
Za cijenu treba pitati, mislim da se vrti oko 300kn. sad možda je i 100kn možda i 500kn. Tko će to danas znati, treba pitati direktno na zavodu.
EDIT Evo nazvala prvi s reda na googleu, cijepe svaki radni dan od 9 do 15 s pauzom za ručak cijena 295kn, treba se cijepiti 11 dana prije putovanja da bi vidili nuspojave. 01 4696125 sam zvala.
Nu vidi ovo, fala ti, tila sam staviti sliku svoje da vidiš i gledam kroz CV nemam je skeniranu. Da nisi posta ovo pitanje ne bi ni vidila da mi fali sken žute u Cvu.
Hvala!