Royal Caribbean

mo?že li mi netko reči kakva je situacija sa tetova?žama na putničkima. dali je problem ako netko ima negdje neku tetova?žu jer sam čuo da bi to mogao biti problem. Mislim si sad napraviti jednu pa neznam..

mo?že li mi netko reči kakva je situacija sa tetova?žama na putničkima. dali je problem ako netko ima negdje neku tetova?žu jer sam čuo da bi to mogao biti problem. Mislim si sad napraviti jednu pa neznam..

napravi je slobodno,ali nemoj da se vidi da je puno istaknuta dok si u uniformi.Znaci pazi samo na ruke ispod laktova.

napravi je slobodno,ali nemoj da se vidi da je puno istaknuta dok si u uniformi.Znaci pazi samo na ruke ispod laktova.

Tocno je napisao Reful a ja cu samo dodati ako trazis posao na yahti da nije dobro imati nigdi jer te u svakoj aplikaciji pita imas li tetovazu a ne na kojom je mistu. Eto

4. TATTOOS
A. Upon joining or re-joining, the wearing of tattoos which are visible when uniform is worn is unacceptable in passenger areas and may lead to disciplinary action, up to and including discharge from the ship. Uniforms may consist of short sleeve shirts, shorts or skirts.

4. TATTOOS
A. Upon joining or re-joining, the wearing of tattoos which are visible when uniform is worn is unacceptable in passenger areas and may lead to disciplinary action, up to and including discharge from the ship. Uniforms may consist of short sleeve shirts, shorts or skirts.

tako to pise i u mene a ovi stari Englezi i Norvezini su svi puni a pogotovo safety ili security off.

ja san dosta istetoviran obe ruke i jos par drugih..na obe ruke mi malo viri ispod kosulje kratkih rukava..kad san se prvi put ukrcava na putnicke (CCL u to vrime) napisali su sve sta iman i to je bilo to.

2nd Officer is US$ 2766,- on a 1:1 sailing system with 14 weeks on/off

1st Officer is US$ 5000,- on a 1:1 sailing system with 10 weeks on/off

The 2nd Off is the entry level for newhires.

Best regards,

Frank Nilsen
Team Leader Officer Recruitment & Scheduling (Deck)
Marine Workforce Planning & Scheduling
Royal Caribbean International
e-mail: fnilsen@rccl.com

Kako na Royala?

Kako na Royala?

majku mu,kako e ukrcat tamo?

jo?? jedna stvar me zanima,ako bih se recimo uspio uvalit kao sekondo palube,kolika je lova,kakva je rotacija,koja su zadu?ženja?

kakvo je radno vrijeme,kamo brodovi navigaju?

Kako na Royala,to ti nebi znao,neka se javi tko zna,ono sta ti ja mogu rec to ti je NCL di smo ti ja i jos neki na forumu.Nebi isao za sekonda jer su ti to kod nas Filipi.Nego bi odmah isao za 1st Officer safety,znaci dvije strike officer(sta je super pozicija pogotovo kad pocinjes) imas normalno svoju gvardiju ali nisi zaduzen za navigaciju odnosno karte,to sve sta se tice voyage plana ti radi 1st Officer Navigation,dvije i pol strike officer.Ugovor ti je 12 tjedana na brodu i 12 doma,placa je svima samo na brodu a ne na brodu i doma kako neki brkaju pojmove,i tebi bi placa kao prvome safety-ju bila za pocetak $7600 a poslije dolaze bonusi i te sitnice.....

Eto toliko od mene.:D

2nd Officer is US$ 2766,- on a 1:1 sailing system with 14 weeks on/off

1st Officer is US$ 5000,- on a 1:1 sailing system with 10 weeks on/off

The 2nd Off is the entry level for newhires.

Best regards,

Frank Nilsen
Team Leader Officer Recruitment & Scheduling (Deck)
Marine Workforce Planning & Scheduling
Royal Caribbean International
e-mail: fnilsen@rccl.com

evo kopiram ti mail od sea-st sa teme rccl da ti bude lakse kao sekondo si asistent na mostu first officeru to znaci da je on odgovoran za navigaciju i svoju gvardiju,ncl ti je receno,a ja mogu reci za carnival nama su treci asistenti navigacije 4400 e ,a sekondi imaju gvardiju 5400 e ugovor 4-2,tako je i u makinji.

uff danas dobio cestitku za uplatu mirovinskog i zdrastvenog za sedmi mjesec koji sam cijeli kuci,ne znam vise nista svaki put ici na opcinu objasnjavat ne znam stvarno a lijepo sam se prijavio u kapetaniju kada sam dosao.

rccl i ccl imaju ista zaduzenja posla jedna gvardija navigacija,karte ,instrumenti,druga gvardija,protupozarna oprema i treca gvardija oprema za spasavanje, poslije toga mi pomazu u vjezbama sa posadom 1100 clanova i inspekciji tankova,cima,vinceva itd.

Postovani Edvard molim da ne otvaras nove threadove i pitas kako na royala ako vec postoji thread o Royalu. Ovaj put progledano lroz prste drugi put zutis. Jer pravila igre znas jer si sudionik ogre ( foruma) . Nadam se da shvacas da ovo nije nista osobno nego samo da bi se drzalo reda. ................Hvala na razumijevanju Admin Dalmos

pa dobro ipak sam novi ovdje,a nismo na brodu je li :D

sorry na spamanju...

Last edited by a moderator:
dakle,edwarde...javi se gore navedenom Nilsenu u RCCL...ja sam mu se javia, vise informativno (prije mozda god dana) i nedavno mi je stiga odgovor (pogledaj u postu prije koji)...naravno,meni se ne da sad prebacivat,ali ako tebe zanimaj...i njima je ovo godisnja placa (ako sam dobro skuzia,tj svih 12 miseci)....

permanent je majka,ali ovdje izgleda se isplati navigat jedino ako nakon par mjeseci te avancaju za prvoga,osim rotacije tri tri mi se čak i ne isplati mijenjat firmu

permanent je majka,ali ovdje izgleda se isplati navigat jedino ako nakon par mjeseci te avancaju za prvoga,osim rotacije tri tri mi se čak i ne isplati mijenjat firmu

rccl je vrhunska firma i dosta mojih kolega je tamo od first officera pa do zapovjednika.koliko znam vecina ih je usla kao first officer,imas dugi training,malo ih je islo za sekonda ,a ako i je onda je do ugovor max naravno ,ako si ti ok kao osoba.

jel potrebno imat čifovski ispit za prvoga,ako je prvi u biti samo senior oow?

mislim da se mora...uostalom, veliki je plus ako ga se ima (na svakoj kompaniji)....
a jesi li trenutno na cargo brodovima ili ?
kako je meni prijatelj reka', koji je na rccl....ako nista,zbog kvalitete zivota se isplati otic (pri tom nije mislia na zene)...

sta prvi off ima 5 tis dolara placu samo dok je na brodu? meni to izgleda prilicno malo.ili grijesim?da li su tako placeni i ostali oficiri na cruiserima?

Back