picard
New member
Are you interested to start as a Cadet onboard of one of our vessels around January 2018? If so, please send your CV and motivation letter before August 31, 2017 to cadets@anthonyveder.com

a sta je taj kadet s faksom duplo pametniji i vridniji od ovog s samo srednjom skolom...pljuc...da ne trazi to gosp bilic jer ne vidim kontakt osobeEvo!!!!!
HITNO TRAŽIMO KADETA PALUBE NA BULK-U, UKRCAJ ZA 3 DANA:
potrebni hrvatski dokumenti i certifikati,
UGOVOR 6 MJESECI, PLAĆA 400 USD (završena srednja škola)
800 USD(završen fakultet)
KONTAKT : deanbilic17@gmail.com
0912223445
a sta je taj kadet s faksom duplo pametniji i vridniji od ovog s samo srednjom skolom...pljuc...da ne trazi to gosp bilic jer ne vidim kontakt osobe
Poslano sa mog Lenovo A6020a40 koristeći Tapatalk
sokole ne vidim mail...ja mislim da mi ovi taptalk malo hebe...a zalosno je koja hebacina mladih snaga...ja mislim da su bolje placeni filipinski i ukrajinski kadeti od nasih...a mi kao eu...sramotaA vidis da trazi on.Pogledaj mail.Riga mi se od ove demotivacije mladih ljudi.
sokole ne vidim mail...ja mislim da mi ovi taptalk malo hebe...a zalosno je koja hebacina mladih snaga...ja mislim da su bolje placeni filipinski i ukrajinski kadeti od nasih...a mi kao eu...sramota
Poslano sa mog Lenovo A6020a40 koristeći Tapatalk
Treba uzet u racunicu da kad se plati mirovinsko/zdravstveno kadetu ostane cca 400$
A di su još Vuco, kurve i janjetinaMSC kadetima daje tacno 743$ mjesecno. Gledaj da ti treba minimum mjesecno 50$ za internet, gambuza neka bude 20-30$
Znaci 600$ je zarada
A di su još Vuco, kurve i janjetina
Poslano sa mog VTR-L09 koristeći Tapatalk
Bome ovi sa chevrona kadeti mogu na kurve i na janjetinu , 2500$ permanent , ugovor 4/1. Za 15 mjeseci na banku legne 37500$.....U danasnje vrijeme kadeti mogu da zaborave na to.
Osim ako im ne salju pare od doma kao nekima da bi imali za izlazak..