kadetura

radanovic

New member
Dobar dan!
Ja sam zavrsio pomorsku skolu i sad trazim trenutno kadeturu,posla san dosta mailova prida san papire na razna mista i niko nista pa mozete li mi ikako pomoć neznan vise sta bi.Kome da se javin ako ista znate pomozite.
Pozdrav i mirno more

Ako nadjes u roku godinu dana tuci se nogon u guzicu, dosla je zafrkana situacija ceka se po par godina, neman ideje stvarno, salji na sve i nizerazredne kompanije, trazi veze, ode trazi adrese i po internetu i upri.

Zvalo me taman iz colshipa u rijeci. Tribat ce im par kadeta i asistenata. Tankerski brevet je obavezan. Za vise info nazovite ih

Dobra večer također tražim kadeturu. Znate li koja je Å¡ema sa ovim 6 mjeseci jadranske plovidbe- 6 prekooceanske. Gdje se može odraditi ovih 6 mjeseci? Je li to preporučljivo?

Dobra večer također tražim kadeturu. Znate li koja je Å¡ema sa ovim 6 mjeseci jadranske plovidbe- 6 prekooceanske. Gdje se može odraditi ovih 6 mjeseci? Je li to preporučljivo?

Prika ja san udrija 6 miseci na jedrenjaku i pisa mi je u matrikulu da san kadet i sad trazin dugu

Poslano s LG-D855 putem Pomorac.net

Bravo momci tako treba.
Doci ce te za casnika prvi put i necete znati di je prova,a di krma.
Kad naletite na Kapetana kojem se ne stoji s vama cilu guvardija na mostu(jer nije siguran u vas i vase znaje,a kako i bi kad vam matrikula ima vise navigacije od vas) i kad vas posalje doma onda ce vam svi biti krivi osim vas samih.:udriglavom

Bravo momci tako treba.
Doci ce te za casnika prvi put i necete znati di je prova,a di krma.
Kad naletite na Kapetana kojem se ne stoji s vama cilu guvardija na mostu(jer nije siguran u vas i vase znaje,a kako i bi kad vam matrikula ima vise navigacije od vas) i kad vas posalje doma onda ce vam svi biti krivi osim vas samih.:udriglavom

Prika haj pokaži? Uputi?

Provaj na Jadroliniju sada traže kadete?

Sent from my C6603 using Tapatalk

Da ne otvaram novu temu, može li mi netko reći o Thome-u neÅ¡to? Kakvi su uvjeti u toj kompaniji općenito? Jesu li za kadete ugovori 4-2? Imaju li internet na brodu?
Možete mi i u inbox pisati :)

Da ne otvaram novu temu, može li mi netko reći o Thome-u neÅ¡to? Kakvi su uvjeti u toj kompaniji općenito? Jesu li za kadete ugovori 4-2? Imaju li internet na brodu?
Možete mi i u inbox pisati :)
Ugovori su ti 2 puta po 6 miseci za kadeta. Kasnije 6 miseci za terca za 3200 dolara osim na floti marinvest tamo je ugovor 4 miseca a sto se place tice neznan je li isto 3200 ili par stotina dolara vise. Internet imas i dzabe ti je

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Ekipa ako ko zna neki info bija bi zahvalan. Dakle upravo dobija mail od unicrewinga inace agencije koja me ukrcala na proslu firmu,
Dear buki,
Thank you for your mails and as you are aware we have had many changes in the Company/office. However we are pleased to be able to offer you another assignment as Cadet onboard the general Cargo vessel “Nomadic Bergen”, assignment tis for mid Dec 2017 and if you are available and interested please liaise with Ms Bloy for further details.

Wishing you well,

Ugl. brod je mali bulk koliko vidin i tura mu je sredozemlje (spanjolska, maroko) e sad sta me interesira po googlu san ga nasa u vise kompanija (nova marine- talijani sa sjedistem u svicarskoj, nomadic shipping- norvezani, caris brooke shipping-englezi) i brod vije zastavu Velike Britanije.
Jos jednom ako ko ima dobar info fala unaprid! zivili!

Da li netko zna koje firme traze kadete pod svojim pokroviteljstvom tipa kad je chevron,shell trazio,prijatelj mi je poslao na milion adresa ali radi age limita ima odbijenice,ako netko ima koji info bio bih zahvalan.

Jadroplov ti prima. 6miseci ugovor 800$ ako imas faks zavrsen,a drugih 6miseci kao veca placa jer ces radit u svojstvu 4.strojara.navodno place ne kasne,moze se dogovorit koliko stat na brodu. Ima vas 6 kadeta/asistenata po brodu.
info od prije par dana

Ako netko zna kakva je situacija na Bahriu sa kadeturom i ako ima nasih na njihovim brodovima i ako tko moze stavit mail za knutsen lng za cv kadeturu poslat
Hvala unaprid :)

Back