Scrubber

Elec

New member
Pozdrav svima,

Imam jedno pitanje i molim pomoc.
Treba se odredit koji i koliki scrubber ce se ugradit u kemikal tanker od 45000t pa ima li ko sa kakvim iskustvom da mi pomogne oko rada i mogucnosti scrubbera.

Unapred hvala

Pozdrav svima,

Imam jedno pitanje i molim pomoc.
Treba se odredit koji i koliki scrubber ce se ugradit u kemikal tanker od 45000t pa ima li ko sa kakvim iskustvom da mi pomogne oko rada i mogucnosti scrubbera.

Unapred hvala
Alfa laval najvjerojatnije a dimenzije bi trebao potraziti samo sto je na vlcc-u dosta veci.

Poslano sa mog SM-G975F koristeći Tapatalk

malo mi je cudno da prepustaju odluku ugradnje scrubbera clanu posade
osim toga to se radi na nacin da se tehnicki podatci motora posalju firmama koje izradjuju tj ugradjuju scrubbere a onda se na osnovu njihovih ponuda odredi koji ce se nabaviti
to je ipak malo veci projekt da bi se skupljali odgovori po forumima

Točno tako
Za to trebaju posebni proračuni
Ali očito hoće uštedit što je nemoguće

Točno tako
Za to trebaju posebni proračuni
Ali očito hoće uštedit što je nemoguće
taman projekt za posadu, proracun, naruciti materijal i zavariti i posli ga digniti i ugraditi s chain blokovima...dizel je prava stvar, kakvi scruberi

Poslano sa mog POCOPHONE F1 koristeći Tapatalk

Scrubber. Prevara i pranje love žešće. Ne truje se atmosfera, samo more
Istina ziva , puna paluba bude krepanih ptica , od oblaka bijelog dima na palubi se nemoze ziviti.

Poslano sa mog SM-G975F koristeći Tapatalk

taman projekt za posadu, proracun, naruciti materijal i zavariti i posli ga digniti i ugraditi s chain blokovima...dizel je prava stvar, kakvi scruberi

Poslano sa mog POCOPHONE F1 koristeći Tapatalk

a di su alkalni tankovi, separatori, control paneli ....... jbte taj scrubber je postrojenje boli glava a ne neka pizdarija sta se naruci sa ebaya pa meho i struja to montiraju

Radio sam na cruiseru kao 1st eng EGCS prije nekoliko godina, i bio sam u implementaciji i pokretanju. Meni osobno jako zanimljivo bilo i dosta sam naucio o tome a bio sam 7 dana na tecaju ali praksa mi je pomogla pun gas, pogotovo kad moras u roku od par minuta iz alarma (u ECA zoni) se vratit out of alarm

Sent from my iPhone VIA Pomorac.net

a di su alkalni tankovi, separatori, control paneli ....... jbte taj scrubber je postrojenje boli glava a ne neka pizdarija sta se naruci sa ebaya pa meho i struja to montiraju

Mogu li ja to onda montirat i i narucit s ebay?

Imam elementarno znanje mehanike i i nesto letrike vezano
za 220v instalacije.

Back