Recepti

Admin

Administrator
Staff member
Posto vidim da su mnogi bili zainteresirani za razmjenu recepata itd. napravio sam vam podforum recepti u Konobi,kad kliknete tamo idite na new thread i primjetit cete boxove za unosenje recepta.Eto :uzdravlje

Posto vidim da su mnogi bili zainteresirani za razmjenu recepata itd. napravio sam vam podforum recepti u Konobi,kad kliknete tamo idite na new thread i primjetit cete boxove za unosenje recepta.Eto :uzdravlje

E Sonny, bog,
Cuj, ja san napravija upload cile kuharice, ako os skini pa stavi u sekciju downloada,a iman ja jos u .jpg formatu masu recepta ali bi uzelo masu vrimena, imas li mozda koji drugi nacin da to uploadan.
Meni zena svaki put za dobar *ex napravi drugi kolac (*ebiga znan ja i po nekoliko dana ostati bez kolaca,da nebi ispalo da se falim :D )

Ej Sonny,

Jesi vidija ali skidaju ''moje'' recepte,
ocedu svi dobiti komad kolaca, a i Dalmos se zapalija :p :p :hihi

Takvo je vrime doslo, muskima je napeto kuvat, dok su zene totalno indiferentne kad je kulinarstvo u pitanju... znam hrpu likova koji su uzivljeni u kuzinavanje...

imas pravo prika , ove zene ti nista ne kuvaju - cast iznimkama , ali sve samo zaledjeno , o?? meso , o?? povrce. A kolace ni ne spominjem ,ledolete, smrznute kroasane i lipo samo stavis u pecnicu i kada si sam sprema.
Ali dobro kaze Casper i ja bi za dobar *ex radia kolace hahaha

Hobotnica na bosanski način

Sastojci:
- 1 manje jagnje (do 15 kg)
- 1 veca hobotnica (cca 2 kg)
- krompir

Priprema:
Dok se jagnje vrti na raznju, hobotnica se kuha sa krompirima u puno vode i posoljeno. Kad je hobotnica gotova a jagnje ispeceno izvade se krompiri, voda prolije, a hobotnica baci mackama da ne zajebavaju dok se jede.

Jagnje servirati uz hladno pivo.

Back