PomoĆ!!!!!

Status
Not open for further replies.

papsy

4th eng
Ajde strojari uputite me malo!!!!Dobio sam posao na Tankerskoj kao asistent , ali i preko DGS-a na Maersku,na Tan mi je 6 mj ugovor,1000 $ / mj,plaćeno zdravstveno i mirovinsko,6.10.mi je ukrcaj,brod Donat , 16000kw, 2007 godi??te.A za Maersk mi jo?? ne govore o zdav ni mir , plaća je 1100$/mj, ugovor 4mj +/- 1 mj, neznam točan datum ukrcaja(11 mj),neznam ime broda...Aj nek mi neko ka?že dali su to dobri uvjeti,kako stoji Tankerska plovidba,i kako se inače kreću plaće asistenata?Ne očekujem neke velike novce al nebi ni d?žabe radio!

Posao na Tankerskoj uzimaj odma i ne misli se jer ti NEMAS pravo biranja a pogotovo u recesiji.

Last edited by a moderator:
Ne biraj nego uzmi prvo sto ti se ponudi. Malo ti je rano sanjati o soldima, cekaj da prodje par ugovora. Na Tankerskoj je ugovor 6 miseci i za dva broda si zavrsija kadeturu, gledaj pozitivno. Na toj drugoj firmi sto spominjes bi mora napravit tri ugovora ili falsirati par miseci negdi na obalnoj.

Ako nemas zenu i djecu doma, uzmi tankersku bice ti lakse ucit. I ne biraj, ti imas 2 ponude a tu ima decki koji placu da nemaju ni jednu. Ako ti ostane da mozes platit klasu u prezivit doma do sljedeceg ukrcaja super. Kad rjesis klasu i sporkas matrikulu onda biraj.

kaze da mu treba pokazat kako se ispravno gleda ma ja cu umrit od smija.Ispravno se gleda ovako ides za sta vise love i drugo te ne interesira.Profesionalac si i radis za pare.
Jasno ovo je visa matematika.
Ali kad decko koji bira izmedju sigurnog posla;

Tankerska-1000 dolara,placeno zdrv. i mir.,novi brod

i potencijalnog(znaci mozda bude za nepismene):

Maersk-1100,neplaceno zdrv i mir,ko zna kakav brod

Onda je svaki komentar suvisan.

I pojava nemoj potcjenjivat moju inteligenciju da se ne iznenadis

Status
Not open for further replies.
Back