Plin ili kontejner

Lacko

New member
Pozdrav ekipa
Moze savjet za ukrcaj na kadeturu, koja bi bila preporuka za ukrcaj, lpg preko thomea u zd ili na kontejnera cgm firma

hvala
Lip pozdrav

Sa LPG kasnije se možeš prebaciti na LNG, a tamo ti je plaća duplo veća nego na kontejenerima.

To ti je ka da pitas sta da uzmes mukte.
BMW serije 5(LPG) ili Opel Insigniju(Kontejner)

Pa ti sad zakljuci

Sent from my internet mobile device

lng nudi vise opcija poslije za izbor, flng,lpg i bolje placene firme,od kontenjera jedino kinezi za casnike nude pristojne place...

picard na lng ima pare visokog tlaka i plina koji moze biti opasan ako krene naopako...na kontenjeru ti moze samo kontenjer pasti na glavu....tako da sve ima dobre i lose strane....samo novci u ovom bizmisu se trebaju gledati...

Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk

A moze preporuka izmedu offshora, plina ili kruzera za kadeturu odradit? Kakve su sanse na offshoreu da se oporavi i da ponovo bude atraktivan?

Poslano s SM-A500FU putem Pomorac.net

offshore zaboravi...ako si solo i mlad ja bi na kruzere...nije ni lng lose....moras sam izabrati. tako ti je najbolje

offshore zaboravi...ako si solo i mlad ja bi na kruzere...nije ni lng lose....moras sam izabrati. tako ti je najbolje

izlicio se jedan sekondo sa plinasa,osla mu pluca skroz,sa cajevima vecinom prirodnim postepeno se oporavio,znam za takvu situaciju iz prve ruke,a na kontenjerima je u makinji kraj indije jednog 2009 spizdila para,odsteta nikakva...

O cemu ti pises picard?
Kakve veze pluca imaju s brodom za prijevoz ukapljenog plina? I jos je pitanje kojeg plina?
Generaliziras previse.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Generalno u svakom slučaju LPG... Od kontenjera je jedino lošiji Bulk.
CMA je ok kompanija, ali znam da su počeli za neke pozicije zamijenjivati nas Hrvate s Rumunjima, tako da... Samo oprezno.
S LPG-a možeš lakše na kruzere nego s kontenjera.

Volim ovaka pitanja.
Kao da momcic od 20g pita bili radje kresnuo Jennu Jameson, Sashu Grey ili Asu Akiru.
A zapravo rasteze bananicu na smokvin list iz 1997-me.
Aj da se uozbiljim,
Sto imas na stolu od ponuda, ono, ugovor da potpises, i ides?
Nakon toga ajmo vidit savjete.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Nema ugovora, kada se vec ugovor posalje, to je gotova stvar, onda nema odbijanja.Offshore sam odbia, trebao sam hitno javit ocu ili necu. Pojavila se mogucnost odradivanja kadeture na jednoj talijanskoj firmi. Jesam li falia, vrijeme ce pokazat. Ovo drugo dvoje je vrlo izvjesno, ali ipak se nadam plinu

Poslano s SM-A500FU putem Pomorac.net

Trebao si otići na offshore. Tu je najbolja lova u pomorstvu i ljudi se ubijaju da tamo upadnu. Krize su umjetne, izmanipulirane, uvjek stvarane da se kontrolira cijena nafte i ekonomija u globalu. Uvjek se vrati sve na staro.

LPG je manja od LNG, posao čujem zna biti stresan jer su kratke rute (lik kojeg sam upoznao je čak imao vijađe od 12 sati). Krcaju se razni tereti pa treba prati tankove, amonijak smrdi ko kuga. Ali je ipak plin što otvara druge mogučnosti.

LNG je čist i siguran, nema tu puno posla, vijađi su dugi i mirni. Lova je dobra, nema izlazaka jer se u portu stoji pola dana.

Kontejneri su dobri za malo obići svijet, posjetiti razne porte. Što se tiće zarade, na LNG imaš duplo bolja primanja.

ako je talijanski ugovor idi na kontenjere... nema se tu sta raspravljat bolja je para od lnga a mislim da to tebe i muci...

Za mladog covika je po meni najbolje odraditi kadeturu na putnicki brod. Jedino te tamo nece smatrati jeftinom radnom snagom. Placa je za kadete visestruko veca. Na brodu si sa mali miljun ljudi i ne gubis normalnu komunikaciju s ljudima ka na teretnom di si sa 20 ljudi od kojih 5 bijelaca. Crew party je posebna prica. O internetu da i ne pricam. Nema duge navigacije koja nekima smeta. Nema valjanja ....
mala je vjerojatnost da te firma nece zvati na slijedeci ukrcaj

Back