gavro
Korabljoni Sekretar
gavro onaj tko je izvadio taj HR elektronicar nije morao ni na tecaj ni na ispit! Samo zamijenit za ETO. A vecina nas ga nikad nije vadila jer je HR. Sjecam se da je user VMozara tako izvadio.
Pa, jest, Kire - tako je. Ja nisam htio vaditi to govno jer sam kontao - Å¡ta će mi to - poÅ¡to nije taj brevet bio nigdje u meÄ‘unarodnim standardima definiran. No, mogao sam ga izvaditi da sam znao predvidjeti kakve će propise OLOÅ donijeti. I Äim se pojavio ovaj ETO brevet, definiran po STCW - odmah su, tako'reći isti dan, prestali izdavati ElektroniÄara - a tko je imao uvjete za ElektroniÄara - ne može izvaditi ETO - ukoliko je diplomirao prije 2005. godine!!!
Ma, majku im milu yeben.., pa, kako ne bi Äovjek pobijesnio.., je li taj oloÅ¡ Å¡luÅ¡ao elementarnu algebru i algebarske identitete.
Isti qrac bi bijo da nam kažu da se mora prije obuti desna cipela, pa onda lijeva - u protivnom nemaš pravo na ulicu izaći!
Nema veze, da li su u pitanju uhljebniÄke RAUL Äizmetine - ili Å¡tikle od Severine koje su bolje X puta!!!
Sa idiotima kao HajdaÅ¡, ne'moÅ¡ državu imati.., doktor socijalistiÄke ekonomije - a o kapitalu pojma nema!