Engine cadet

Globtik trazi kadete stroja za lng novogradnju. vise mi nisu znali rec. drugi tjedan mie gibanica pa sam odbio. nadam se da ce nekome pomoc.
LP

Sve su to kadeti.Ima ih deck cadet i engine cadet.Tako bar englezi govore.
Ovo je dobra stvar za asistenta na novog lng ku?? bolja prilika.
Hvala na informaciji jo?? kad bi se znali koji detalji zlata bi vridili.;)

interview vam je 20 i 21, i tko zeli neka odmah nazove jer oni salju shellu kandidate par dana unaprid..sretno svima

Pozdrav svima!
Ja sam iz Splita,završio sam Pomorski fakultet (višu) smjer brodska elektronika po starom programu u 10. mjesec prošle godine.Prijavio sam se u Globtika za astistenta elektronike polovinom 12.mj.Napravio sam matrikulu i položio osnovni tankerski tečaj (uz basic firefighting i D2),javili su mi se prije par dana i rekli da 99,99% Shell ukrcava vježbenike struje,palube i stroja i polovinom drugog mjeseca bi trebao biti i interview. Iz pouzdanih izvora,tj od jednog našeg kapetana na Shella znam da uzima po 10 vježbenika iz svake struke! Ako ima zainteresiranih-požurite!

Last edited:
asistent struje

asistent struje

jel mozda znas jel primaju sa srednjom skolom?za asistenta struje, nema veze javit cu im se.ali polaovina drugog mjeseca je sad.!!

Last edited:
Pa znam da sve vi??e izbegavaju električare sa srednjom ??kolom,ali nije rečeno.Znam da su imali dosta problema za ukrcaj bez vi??e ??kole,ali vrijedi poku??ati.Jedino im je vrlo bitno dobro poznavanje engleskog,to znam sigurno.

Hoću,nema problema. Ženska mi je u Globtika rekla da interview nije strašan,samo da se triba malo uredit i ostavit dobar dojam jer sam početnik,a kasnije ne znam šta sve pita,vidićemo.. :rolleyes:

Last edited:
Pa znam da sve vi??e izbegavaju električare sa srednjom ??kolom,ali nije rečeno.Znam da su imali dosta problema za ukrcaj bez vi??e ??kole,ali vrijedi poku??ati.Jedino im je vrlo bitno dobro poznavanje engleskog,to znam sigurno.
Aj englenski znam, to noje problem a jel zna ko jel u Gloptika se mora ic sa gotovim papirima ili mogu ic ako su mi papiri u tijeku,pri zavrsetku??i jos jedna stvar tija bi odma ic na stranca, je li Gloptik surađuje samo na strancima ili i dokmace,isao bi kao assistent electrition? fala ako ko zna.

Aj englenski znam, to noje problem a jel zna ko jel u Gloptika se mora ic sa gotovim papirima ili mogu ic ako su mi papiri u tijeku,pri zavrsetku??i jos jedna stvar tija bi odma ic na stranca, je li Gloptik surađuje samo na strancima ili i dokmace,isao bi kao assistent electrition? fala ako ko zna.

Aje Grujo dobro si me nasmija, vidin da te i engleski i hrvatski ide odlicno ili si se samo opija pa ti bizu slova. ne znan odgovore ali cu ti ih provat nac. Jesi faca i gotovo. A i na stranca bi odma kazes:uzdravlje

Mogu ti reći moje fre??ko iskustvo s globtikom, svu potrebnu dokumentaciju imam osim matrikule koja je gotova i idem je sutra pokupit u LK, a aplikaciju sam davno poslao i zvao par puta ali "gospođa" koja se javlja na telefon u globtika uopće ne ?želi razgovarati dok joj ne rečem broj matrikule i na sva moja pitanja odgovara "dajte mi broj matrikule".
Puno mi je pomogla i jako je ljubazna :udriglavom

Budi strpljiv pokupi matrikulu i onda je ponovo nazovi i to je to,ako na tvoje svako pitanje ponovo bude va?? broj matrikule molim,ti joj ga uredno svaki put proćitaj.:hihi

Evo da se prvo prestavim, kao sta Strojar kaze pa da mi svi zazelite dobrodoslicu.
Inace pratim ovaj portal već du?že vremena,ima dosta korisnih informacija itd..
Trenutačno sam CH.OFF na tankerima,firmu sad da ne spominjem..itd.
Nego bija sam 21.01 na intervju od Shella u Globtika,atmosfera je bila ok,Ispitivač je bija nas momak iz Splita takoder ok momak,necemo sad imena,intervju je traja oko sat vremena a pitanja su bila oprilike sljedeća:
Osnove o tankerima.
Ukrcaj tankera.
C.O.W.
Intertiranje.
Marpol.
Vrste ventila na tankeru i njihove karakteristike.
Pomorko pravo
Zasto shell ? ..itd
To je bilo meni ali ne znači da će se ponovit,jel mo?že pitat bilo ??ta,ali nije problem samo se treba opustit i udrit po onome sta se najvise zna.

Eto toliko pozdrav svima!!!!!!!

Back