Ecdis

brajo

New member
Ako ima neko za preporucit slican program za skinit sa torenta ili jos bolje neka da link jer san skinia pa mi nece instalira...

Skinuo sam jedan program ali ga ne mogu otvoriti. Kako otvoriti zip file, tra?ži lozinku? Kako do nje i ima li neki drugi način otvaranja? Pozdrav

imam bluetooth gps receiver wayfinder koji mi radi na mobitelima sa garmin i tom tom navigacijom . Ovaj program mi ne detektira GPS (kompjuter ga prepoznaje).
Zanima me da li ima koji slican program koji je kompaktibilan sa bluetooth gps/om

-koji program za navigaciju koristis ?
-da li imas bluetooth na compu i da li je pravilno postavljen ?
-da li si u postavkama programa za navigaciju ispravno postavio com port gps-a ?

itd,itd......

ma daj pojasni malo koji pogram koristis ovo mi vise slici na monolog..........

između ostalih imam i njega i stvarno je dobar samo mu fali vektorskih karata ali za jadran je dobar..........

evo malo pomoći za skidanje sa neta ;premium generator link generator za
Rapidshare,Megaupload, MegaShares, Easy-Share, Depositfiles,FileFactory,MegaVideo, MegaP Video, Hotfile, Uploaded.to, Netload.in..........................

link http://rapid8.com/index.php

ECDIS vs. Papirnate karte

ECDIS vs. Papirnate karte

Dakle gospodo oficiri,
zanima me koliko se vas danas sreće sa paprinatim kartama na svom poslu. Ja ih na pro??lom brodu nisam vidio jer smo isključivo koristili ECDIS. Radi se o manjem multi purpose brodu novije gradnje. Dali takav trend zamjene papirnatih karata sa elektronskim sljede i ostale kompanije?

preferiran papirnate. kako cu od tih elektricnih brtve radit? jos malo pa se ni na mostu nista korisno nece dat ukrest:udriglavom

Back