Dolphin Drilling

skembo

neradnik
Zdravi bili,
Ima li neki da je zaposlen na ovoj kompaniji, iman interesantnu ponudu od njih za na OSV pa važem??? Hvala unaprijed!!!

Zdravi bili,
Ima li neki da je zaposlen na ovoj kompaniji, iman interesantnu ponudu od njih za na OSV pa važem??? Hvala unaprijed!!!

provjeri da li je autentična ponuda.. u zadnje vrijeme ima jako puno scam ponuda za dolphin.
a ako je onda sretno

Pozdrav..... Ovo je kopija maila koji sam dobio od "Dolphin Drillinga" i u attachemtu mi je i ugovor za potpisat (kojeg naravno nisam ptpisao jer smatram da je scam), da li je slucajno jos nekome ovako nesto doslo?

11th January , 2013

Attn:Mr Drazen Martinovic,

After due consideration of your application/resume, DOLPHIN DRILLING UK is pleased to offer you a position as an ETO. You will find an attached copy of the Employment Agreement Document. On satisfaction with the content, you are to append your signature on the space provided for “employees”.

The signed contract agreement should be forwarded back to us via email attachment. On receipt of the aforementioned, comprehensive information or details concerning your relocation procedure will be communicated to you immediately via our relocation adviser.

Mr. Michael Hunter,

Human Resources Department.

Dolphin Drilling Limited UK.

Tel:+442036083542,Fax:+442036083543

On Sun, Dec 16, 2012 at 7:25 PM, Drazen Martinovic <drazen_m13@yahoo.com> wrote:

Hello,

Please find enclosed Dolphin Drilling UK Assessment Form for your convenience.

Best regards,

Dražen Martinović

From: Dolphin Drilling UK <recruiting@dolphindrillinguk.com>
To: Drazen Martinovic <drazen_m13@yahoo.com>
Sent: Monday, December 10, 2012 3:40 PM
Subject: Dolphin Drilling UK Assessment Form

10th December 2012.

Attention: Drazen Martinovic,

We acknowledge your response. Attached is the Dolphin Drilling UK Assessment Form. You are to provide answers to the questions and send back on or before Monday 17th of December, 2012.

Answers provided will be used in assessing your competency for the vacant position. I can also be reached on this phone number +442036083542 for employment related matters only.

Regards,

Mr. Michael Hunter,

Pozdrav..... Ovo je kopija maila koji sam dobio od "Dolphin Drillinga" i u attachemtu mi je i ugovor za potpisat (kojeg naravno nisam ptpisao jer smatram da je scam), da li je slucajno jos nekome ovako nesto doslo?

Stiglo je meni samo duga pozicija... scam provjereno

mene zanima da li jos uvijek neko pada na te fore???

Ja sam dobio isti mail samo druga pozicija, nisam ništa naravno potpisa, hvala na informaciji svima, pozdrav

11th January , 2013

Attn:Mr Drazen Martinovic,

After due consideration of your application/resume, DOLPHIN DRILLING UK is pleased to offer you a position as an ETO. You will find an attached copy of the Employment Agreement Document. On satisfaction with the content, you are to append your signature on the space provided for “employees”.

The signed contract agreement should be forwarded back to us via email attachment. On receipt of the aforementioned, comprehensive information or details concerning your relocation procedure will be communicated to you immediately via our relocation adviser.

Mr. Michael Hunter,

Tel:+442036083542,Fax:+442036083543

On Sun, Dec 16, 2012 at 7:25 PM, Drazen Martinovic <drazen_m13@yahoo.com> wrote:

Hello,

Please find enclosed Dolphin Drilling UK Assessment Form for your convenience.

Best regards,

Dražen Martinović

From: Dolphin Drilling UK <recruiting@dolphindrillinguk.com>
To: Drazen Martinovic <drazen_m13@yahoo.com>
Sent: Monday, December 10, 2012 3:40 PM
Subject: Dolphin Drilling UK Assessment Form

10th December 2012.

Attention: Drazen Martinovic,

We acknowledge your response. Attached is the Dolphin Drilling UK Assessment Form. You are to provide answers to the questions and send back on or before Monday 17th of December, 2012.

Answers provided will be used in assessing your competency for the vacant position. I can also be reached on this phone number +442036083542 for employment related matters only.

Regards,

Mr. Michael Hunter,

jedan savjet...posebno za mladu ekipu ( da se top ekipa ne bi nasla uvrijedena :-)...uvijek trazite bolje,ali nemojte nasjedati na "mail provokacije"...veca je vjerovatnost dobiti loto, nego da vam netko tek tako mailom obeca odlican ugovor...
svaka ozbiljna ponuda ce biti popracena telefonskim pozivom, interview-om i posjetom officu, razgovorom uzivo sa par ljudi koji dobro poznaju materiju i pa tek onda eventualno ugovorom i poslom...jer ponuditi vrijednu i osjetljivu opremu(brod,rig...) samo na racun dobro napisanog CV nece nitko ozbiljan...netko dobije odmah jack pot i to je lipo, ali to nije pravilo nego izuzetak...a kao sto rekoh na pocetku, uvijek trazite bolje i ne odustajte,ali ne nasjedajte :-)

Last edited:
prije par mjeseci su trazili asistenta drilera i dizalicara
https://www.linkedin.com/jobs2/view/29004342?trk=biz-overview-job-post
https://www.linkedin.com/jobs2/view/29006275?trk=biz-overview-job-post
Operations.recruitment@dolphindrilling.no
contact@dolphindrilling.no
hr menageri i kordinatori
belinda.chiong@dolphindrilling.no michelle.hunter@dolphindrilling.no
Ilona.tarvide@dolphindrilling.no
Lynn.birse@dolphindrilling.no
imate na njihvoj stranici aplikaciju koju mozete ispuniti i poslati cv
https://delta.hr-manager.net/Applic...0&ProjectId=54057&DepartmentId=9027&MediaId=5
gori su jos navedeni neki brojevi koje mozete direktno zvati.Eto znaci sve, nije dovoljno poslati samo mail vec i zvrcnuti koji put telefonom popricati uploadati cv,poslati cv i mail ljudima iz hr departmenta i naravno biti uporan svaki tjedan zivkat pomalo i to je to
gore u zaglavlju maila treba jos stavit referencu za koji posao aplicirate,ja cu stavljati jos adresa kad uvatim vremena
menager od dolphina za brazil
francisco.siestrup@dolphindrilling.no

Mislim da je.

​​​Davno negdi na LinkedIn je netko napisao da rigzone.org nije I sto rigzone.com

Last edited:
Back