Dilema?!

vrijebac

New member
ajde da s vama podjelim moju dilemu....

ukratko zavrsio sam elektrotehničku, s smjerom TK tehničar...ali nemam nikakvog uskustva u struji...

vec godinu dana se pokusavam ukrcat kao asistent struje, ali nista, uz veze i vezice i svakako ali nista....

i doslo je vrijeme da se nesto promjeni jer ovo zbilja nema smisla vise...

e sad dali upisat srednju u Bakru za strojara ili pak nautičara?

ili pričekat pa upisat fax za godinu dana kad skupim pare....

hvala na odgovorima...

da sam ja u tolikim nedoumicama isa bih najprije na brod, u bilo kojem mogucem svojstvu(gurat na sve strane).
Nakon toga bi ti puno toga bilo jasnije i vidija bi jeli to bas ono sto zelis.
Ovako gurat razne skole,a posli uvidis da si falija rutu.

da sam ja u tolikim nedoumicama isa bih najprije na brod, u bilo kojem mogucem svojstvu(gurat na sve strane).
Nakon toga bi ti puno toga bilo jasnije i vidija bi jeli to bas ono sto zelis.
Ovako gurat razne skole,a posli uvidis da si falija rutu.

slazem se u potpunosti...to je i (bio)plan

ali kad nemogu uletit...ssta onda?

jedino kao cistac ili slicno? ali 6 mjeseci zivota gubit na takvo sto...

kako to mislis da ces izgubit 6 miseci zivota?Moze ti biti samo neprocjenjivo iskustvo i "skola"

kako to mislis da ces izgubit 6 miseci zivota?Moze ti biti samo neprocjenjivo iskustvo i "skola"

slazem se u potpunosti, nego jednostavno mi je vec dosta godinu dana cekanja i tih 6 mjeseci ici nesto sto ne zelim mi nekako ne izgleda lijepo

puno toga ti u zivotu nece biti lipo pa ces i puno puta zagrist govno da bi ti sutra bilo bolje.Ne znam sto da ti recem,svatko ima svoje razmisljanje i odluke.

Kad si vec zakljucio da si falia skolu i da oces na brod onda prvo za bilo sto ili mornara ili cistaca pa viditi jesi li za to ili nisi.
Ako ti se svidja onda je lako posli radit prekvalifikaciju jer bi ti bilo glupo da zavrsis skolu odes na brod a vidis da nije to za tebe onda tek si bacia solde i nisi nigdi

ajde da s vama podjelim moju dilemu....

ukratko zavrsio sam elektrotehničku, s smjerom TK tehničar...ali nemam nikakvog uskustva u struji...

vec godinu dana se pokusavam ukrcat kao asistent struje, ali nista, uz veze i vezice i svakako ali nista....

i doslo je vrijeme da se nesto promjeni jer ovo zbilja nema smisla vise...

e sad dali upisat srednju u Bakru za strojara ili pak nautičara?

ili pričekat pa upisat fax za godinu dana kad skupim pare....

hvala na odgovorima...

struja je dobar smjer i brzo se mote probit uz odredenu sricu i znanje

ali kako vidim ti nemas pozadinu ako je nemas za struju neces je imat niti za nautiku ili strojarstvo a s zavrsenom srednjom naut ili stroj neces imat nikakvo vece znanje.

znaci bez veze i srice mozes imat bilo koju skolu za nista

Back