Nismo mi skupi pa neka nam govore sta ocu.
Osobno navigan na LPG sa filipima, indijcima, ukrajincima i latvijcima, iman placu ka filipinac. Primjera radi SVIMA placaju doprinose a ja ih placam sam. Netribas biti magistar ekonomije da bi napravija racunicu.
Ali iman doma dvoje dice, zenu i tri kredita pa cinim kuco. Sta se tice njihovog enleskog svima je i dalje isti otkad sam poceja navigati. Ako imaju prikovrimene raditi ce, ali ništa ekstra i dalje ih triba nadzirati jer ce zabusavati prvom prilikom.
Nismo ni mi hrvati Bog zna kakvi. Najgori smo sami sebi, ali smo puno više cijenjeni od njih i ono sta nas odvaja od njih da u kriznim situacijama znamo improvizirati i ostati smireni za razliku od njih koji zablokaju ako im nisi sve servira sta triba raditi.
Moram i izdvojiti od ovih gori i one kojima skidam kapu i koji su sposobni biti itekako dobri casnici ali ih je JAKO mali broj.
Bez ljutnje ljudi ali je to moje iskustvo.
Zato drzim vrabca u ruci i gledam goluba na grani dok ga ne uhvatim, a svima nam Hrvatima zelim bolje ugovore i vece zadovoljstvo odlaska na brod.
Kralju u potpunosti se slaze na tvojin izlaganjen, razlika je jedino sta san na kontenjeru...
---doprinose jedini mi placamo ( za mirovinu koju neznan kolika ce bit, ako uopce i uvejete ispunin!? )
---engleski, je istina pricaju ali nikakvi profesori nisu
---za rad tocno tako "ako imaju prekovremene radit ce" a ti prikovremeni opet in moraju bit normalno maksimim maksimuma, jer normalno da se uvride ako ne dobiju maksimalan broj sati bez obzira sta nisu odradili, a nadziranje je obavezno ajme ako ih ne pratis,a ide do toga da i na posa dolaze kad oce ako nisi tu ili nekoga ne iskrcas, sad opet nije lipo, to je zadnja stvar nekome ucinit ali da te neko pravi idioton zasto dopustiti
a sta se tice kvalitete posla ma tri kvadrata pituravat cili dan i atko u krug
ZNAN SAMO DA SU ZASTICENI DI SAN GOD BIJA NA KONTENJERSKIN FIRMAMA OD STRANE NJEMACA NEDAJ BOZE DA IH SE SAMO KRIVO POGLEDA...
---a za nas hrvata upravo tako NAJGORI SAMI SEBI
---I NORMALNO DA IZUZETAKA IMA MEDJU FILIPINCIMA DA IMA DOBRIH CASNIKA , A ISTO TAKO NASIH IMA BRATE IDIOTA NAD IDIOTIMA...
ETO OVO SAN SE MALO RASPISA MA OD OVIN TEMAMA SE UVIK MOZE PISAT, ALI SAN SAMO MALO NA BRZINU TIJA REC PAR RICI, BEZ UVREDE IKOME A POGOTOVO DALMOSU JER SE OVO ODNOSI I NA NJEGOV KOMENTAR DA SMO MI SKUPI...
MORAN REC SAMO DA ZADNJIH PAR GODINA NEAMAN VECU PLACU OD FILIPA I DRUGIH NACIJA ISTOCNO EVROPSKIH
PLACA NAN JE ISTA!
A KAD SAMO VIDIN STA JA MOGU ZA TU SVOJU PLACU DOMA KA DOJDENA ZA RAZLIKU FILIPINCA , UKRAINCA , RUSA , BUGARA I SVIH OSTALI DA INA NE NABRAJAN, NEZENAN ZAMISLIN SE PA PITAN ZASTI TO JA NAVIGAN nisan zavidan ni ljubomoran na nikoga neka ljudi imaju, ali daj i meni koju kunicu vise hehehehehe
MA ETO NA KRAJU MORAN REC DA JE TESKO I SVE GENERALIZIRAT JEDINO MI ETO TO ZAPELO ZA OKO DA SMO MI SKUPI...
...I NORMALNO MA ZELIN VAN SVIMA BRZ UKRCAJ ZA ONE KOJI GA NEMAJU I PRISTOJNU FIRMU , ZDARVLJE I ZADOVOLJSTVO...