Asistent stroja

Beksi

Strojar
Pozdrav..
Evo ulogira sam se na forum jer vidim da tu dosta toga mogu procitat sta je vezano za ukrcaje i sve sta ide uz to. Zavrsavam fakultet strojarstva u Splitu 3 godine, zelja mi je dugo vec ic na brod, ali posto ne zavrsavan brodostrojarstvo nego opcenito, bez breveta i znanja o toj bransi, hoce li uvjeti za ukrcaj i potraznja bit veliki problem? U narednih misec dana cu polozit temeljne brevete koji su mi amo rec potrebni da uopce mogu trazit ukrcaj. Sad me zanima ako mi iko moze pomoc, da li je meni dosta teze ukrcat se ko asistent stroja sa zavrsenim strojarskim fakultetom koji nije na pomorskom uz D2 temeljni brevet i ostale koje naknadno polozin?

P. S. Ili nemogu uopce trazit ukrcaj dok ne izvrsin prekvalifikaciju za Tehničara za brodostrojarstvo. Ovo pisem jer sam u međuvremenu zva vamo tamo niko nezna rec pravu informaciju, neki govore treba prekvalifikacija neki samo rijesi brevete.

Ukratko,dok ne napravis prekvalifikaciju i ne zavrsis brodostrojarstvo trazenje ukrcaja ti je gubljenje vremena,radije tu energiju usmjeri na prekvalifikaciju i osnovne brevete.Kad budes vise manje kompletan sa papirima pocmi trazit posa

Prekvalifikacija mi je jos godinu ipo dana minimalno, a iman vec 24,za asistenta sa 26 27 jel to malo prekasno? Znaci meni faks ne vridi nista dok ne izvrsin prekvalifikaciju. Sad prakticki po toj teoriji mogu birat ocu za brodostrojara ili nautiku? posto mi faks ne olaksava nista, jedino placanje razlike predmeta.

Prekvalifikacija mi je jos godinu ipo dana minimalno, a iman vec 24,za asistenta sa 26 27 jel to malo prekasno? Znaci meni faks ne vridi nista dok ne izvrsin prekvalifikaciju. Sad prakticki po toj teoriji mogu birat ocu za brodostrojara ili nautiku? posto mi faks ne olaksava nista, jedino placanje razlike predmeta.

Nije kasno, niti približno i uopče se ne brini o tome. Za strojara uvjek ima mjesta. Riješi prekvalifikaciju/razliku, a onda se misli za asistenturu.

Puno hvala ljudi na informacija. Zape san za to i bas mi je prioritet ukrcat se tako da sta god bude tribat u napravit, polozit da ostvarin pravo.

Pozz ekipa jel mi moze neko rac di se u st radi droga test koja je shema sa tin i kolka je cijena? Fala unaprid svima....

Back